Tietoa varauksista

Tavaroiden tuonti ja hakeminen

Tavarat voi tuoda vuokraa edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Vuokralaisen tulee tyhjentää pöytä vuokra-ajan viimeisenä päivänä vähintään 1,5 tuntia ennen sulkemisaikaa

Vuokrasopimusehdot

Lappeen Kirppiksellä ei saa myydä elintarvikkeita, piraattituotteita, aseita, herkästi syttyviä aineita, lääkkeitä tai niihin rinnastettavia tuotteita, vaarallisia kemikaaleja sekä viallisia laitteita tai muuten terveydelle haitallisia tuotteita. Uutta tavaraa voi myydä ainoastaan kaupparekisteriin merkitty yritys.

Emme vastaa, emmekä korvaa tavaroiden särkymistä tai häviämistä. Emme vastaa emmekä korvaa tavaroiden tuhoutumista tulipalon, vesivahingon tai ilkivallan tai jonkin muun asian yhteydessä. Emme myöskään vastaa hinta- tai hinnoitteluepäselvyyksistä. Tavaroita ei voi palauttaa eikä vaihtaa, tavaroiden kunnosta vastaa pöydän vuokraaja. Tavarat ovat myynnissä pöydän vuokraajan vastuulla.

Pöydän vuokraaja huolehtii oman pöytänsä siisteydestä. Huomioithan, että kaikki myytävät tuotteet tulee olla myyntipaikan hyllyillä – lattialla ei saa olla mitään.

Vuokralaisen tulee tutustua huolellisesti Lappeen Kirppiksen sääntöihin. Perumattomasta paikasta veloitamme täyden vuokrahinnan. Lappeen Kirppis pidättää oikeuden aukioloaikojen ja hintojen muutoksiin. Lappeen kirppis säilyttää tavaroita 7 vrk vuokra-ajan loppumisen jälkeen. Sen jälkeen tavarat siirtyvät Lappeen Kirppiksen omistukseen, joka hävittää tavarat parhaaksi katsomallaan tavalla.

Vuokrahinnat

Pöytävuokra 29€ / 7 vrk
Pöydän siistimispalvelu 1€ / vrk

Huom! Vuokran lisäksi perimme myynnistä 5% provision.

Viikon vuokraan sisältyy aina 3 tarra-arkkia sekä rajaton määrä hälyttimiä.

Kaikki vuokrahinnat sisältävät ALV:n.